top of page

Skrivekurs for ikke-dramatikere

med julian karenga

Workshop

12.12.22-13.12.22

17:30 til 20:30 (begge dager)

SPKRBOX, Konghellegata 3

Hvordan finne sin egen stemme i skrivingen av dramatikk, og hvordan kan for eksempel rap, slam, musikk fungere som en inspirasjonskilde for dramatisk arbeid? 

 

I dette kurset jobber deltakerne med utvikling av scenetekst. Kurset er lavterskel og retter seg spesifikt mot «ikke-dramatikere». Dette inkluderer blant annet skuespillere, rappere eller andre som ønsker å lære noen teknikker og få noen tips for å jobbe med tekst for scene/fremføring. 

Kurset er lagt opp gjennom en kombinasjon av foredrag og øvelser.  

 

KURSINFO: 

Kurset er gratis og passer best for de over 18 år. 

Kurset går over to dager: 

Mandag 12. desember og tirsdag 13. desember kl. 17.30 – 20.30 begge dager. 

 

NB! Det er begrenset antall plasser! Kun 12 plasser. 

 

PÅMELDING: 

Kurset er gratis, men med bindende påmelding. Påmelding skjer via mail til kurs@spkrbox.no 

Send inn kort bio og en liten tekst (maks ½ side) om hva du liker å skrive. Har du en sjanger? En stilform? Kanskje du allerede har en idé? Vet du hvem du liker å skrive for? (Det er ikke et krav at du skal ha klart svar på alle disse spørsmålene før kurset, men det er topp å ha tenkt litt gjennom ved påmelding, så Julian kan legge opp kurset etter deltakernes behov) 

 

BIO: 

Julian Karenga er uteksaminert skuespiller fra The Liverpool Institute for Performing Arts i 2018. Siden den gang har han arbeidet ved Brageteatret, Unge Viken Teater, Tigerstadsteatret, Teater Ibsen og Hålogaland Teater. Nylig turnerte han med sin selvskrevne monologforestilling «Snøbrun», og er i 2023 aktuell med ett nytt stykke som har urpremiere under Festspillene i Nord-Norge. Julian mottok prisen for årets nykommer under utdelingen av Gulljerven 2021. Ut 2023 er han også husdramatiker hos Dramatikkens Hus. 

bottom of page