top of page
HIPHOP + TEATER + FOLK.jpg

SPKRBOX-festivalen

HIPHOP  +  TEATER + FOLK 

SPKRBOX-festivalen har som mål å fremme nye stemmer, slippe til nye historier og bidra til kunstneriske samarbeid mellom hiphopere og teaterfolk. Vi ønsker å være et mellomledd mellom gatekulturen og finkulturen.

SPKRBOX vil utforske kulturelle klasseforskjeller, utfordre det etablerte teatret og inspirere hiphop- og teatermiljøet til samarbeid på tvers av fagfelt, estetikk og form. Målet er å etablere og utvikle en sjanger som på sikt kan bidra til et rikere og mer mangfoldig scenekunstfelt. Vårt mål er at SPKRBOX skal være med på å knekke noen hiphopkoder for teaterfolk og noen teaterkoder for hiphopere. Hiphop har det teater trenger. Og omvendt.

I 2014 og 2015 arrangerte vi SPKRBOX-festivalen i både Trondheim og Oslo, 4 dager i hver by.  I 2016 arrangerte vi 5 dager med festivalen i Oslo. I 2020 ble festivalen avlyst som følge av koronapandemien, men i 2022 gjennomførte vi en 17 dagers festival i Oslo. 

I 2024 har SPKRBOX bursdag, vi blir 10 år og det skal selvsagt feires med ekstra glitter og applaus gjennom hele jubileumsåret. 

 


 

Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer og siste nytt. 

  • Instagram
  • Facebook

LYST PÅ SISTE NYTT OM SPKRBOX RETT I INNBOKS? 

bottom of page