top of page

SPKRBOX      Festival  

Produsentkurs.jpeg

VERKSTED

- produsent-verksted med Emnet Kebreab og Rebecca Mathisen.

28.09.21 Kl. 17.00 - 20.00

30.09.21. Kl. 17.00 - 20.00

PÅMELDING: anja@spkrbox.no

Vil du vite mer om hvordan du kan produsere dine egne eller andres forestillinger? 

 

Kursdeltakerne skal få kunnskap om produsentens rolle i scenekunsten og de ulike delene av prosessen med å lage en teaterforestilling.

 

Emnet og Rebecca vil med utgangspunkt i kursdeltakernes egne spørsmål og ønsker gå igjennom produsentens arbeid i kronologisk rekkefølge, med fokus på de to hoveddelene førprosjekt og produksjonsfasen.

 

For å gjøre kurset så tilrettelagt og spisset for deltagerne som mulig, ønsker de litt informasjon om hver enkelt gjerne på mail helst før 6.september (anja@spkrbox.no). 

 

Emnet Kebreab jobber fast som produsent på Riksteatret. I tillegg gjør hun jevnlig oppdrag som produsent og rådgiver i det frie scenekunstfeltet. Emnet har bred teaterfaglig bakgrunn og har tidligere jobbet med TV-produksjon. Hun er styreleder på Teater Manu og sitter i styret på Riksteatret og i Norsk teater- og orkesterforening.

 

Rebecca Mathisen er utdannet kaospilot og jobber til daglig som produsent på Riksteatret. Rebecca har produsert forestillinger for Nationaltheatret og Riksteatret i en årrekke. Hun bred erfaring fra musikkbransjen, bistand, PR og prosessledelse, - nesten alltid i rollen som prosjektleder/produsent. Rebecca er sjukt glad i mennesker og har et brennende engasjement for å lage scenekunstopplevelser som inspirerer publikum.

 

Kurset går over to dager og er et samarbeid med Norsk Skuespillersenter.

bottom of page