top of page

FRIVILLIGE.

Vi trenger en fin gjeng folk for å skape en unik festivalopplevelse 6 - 10.september.

 

Frivillige er uunnværlige for en hver festival. Som takk for at du stiller opp, kan vi love en minneverdig uke med SPKRBOX! 

For spørsmål, kontakt anja@spkrbox.no

 

Hva kan jeg jobbe med?

Du vil få all nødvendig opplæring og oppfølging av oss i staben.

 

Runner:

Dette er SPKRBOXs’ Delta Force med allsidige og ulike oppgaver hver dag. Vi trenger folk som er kaospiloter med MacGyver-triks i ermet. Hvis du er lojal, fleksibel og løsningsorientert, har høy arbeidslyst og tenker at du kan være der det trengs mest, passer du godt inn her. (PS. De med sertifikat blir prioritert).

 

Scenefrivillig:

Som scenefrivillig kommer du godt under huden på hver produksjon. Arbeidsoppgavene er veldig allsidige og består i å assistere produsent, inspisient og utøvere under prøver og forestilling. Vi trenger lojale, løsningsorienterte, lærervillige og blide scenefrivillige som takler høyt tempo. 

 

Kjøkken:

Frivillige, utøvere og stab trenger godt med fôr under festivalens hektiske dager. I denne gruppa ser vi etter folk med godt humør som er glad i å lage mat, kan handle på budsjett,  holde orden og humøret oppe i den sosiale kjøkkensonen. 

 

Billett:

Billettgruppa er de første som møter SPKRBOX-publikummet. Oppgavene innebærer å selge billetter til besøkende og bistå akkreditering av presse og samarbeidspartnere. Folka vi ser etter her? Er smilende og vennlige + effektive og rolige, når køen av ivrige publikummere vokser med lyden.

 

Markedsføring og distribusjon:

Vi trenger selvfølgelig folk til å spre ordet om årets festival! Vi utstyrer dere med stiftepistoler, teip, plakater, program og flyer som distribueres i det fine sensommerværet. Er du en pliktoppfyllende gledesspreder som vil jobbe i forkant av festivalen, er dette den perfekte gruppa for deg! 

Hva får jeg som frivillig?

Som frivillig på SPKRBOX får du gøyal erfaring i å arrangere festival, samarbeide og møte mye bra folk. Du får muligheten til å utvide nettverket ditt og være del av et internasjonalt miljø. I tillegg får du mulighet til å se forestillinger under festivalen, samt kul t-skjorte, mat og drikke på dine vakter. Attest for god innsats er også mulig :-)

 

Hva krever vi av deg?

Vi krever ikke at du har erfaring fra lignende arbeid, men vi liker at flokken en positiv og glad i folk. Det er varierende hvor mye du må jobbe innenfor de ulike arbeidsoppgavene, men det er ønskelig med folk som kan jobbe mer enn én vakt. 

 

Vi trenger ivrige frivillige som stiller opp til avtalt tid og bidrar til å skape en bra festival! Yes.

 

bottom of page