top of page
AllHailTheQueen-Des22-1920x1080.jpg

All hail the queen

 

02.12.22 kl. 20

Melahuset

ID: 18 år

Arrangementet er gratis

All Hail The Queen er et månedlig konsept som fremhever kvinnelige hiphop- og r&b-artister i Norge. Denne kvelden er det rapperne La Bambina og Baby Lucifa som inntar scenen på Melahuset.

Denne månedens utgave av All Hail The Queen er et samarbeid med SPKRBOX festivalen 

SPKRBOX-festivalen er en biårlig møteplass for hiphop og teater! Festivalen skal fremme nye stemmer, slippe til nye historier og bidra til kunstneriske samarbeid mellom hiphop- og teaterfolk fra inn- og utland. 

 

Om Artistene: 

La Bambina, tidligere signert til Warner Music har nå gått tilbake til sine cubanske røtter og sikter mot den latinske musikk scenen. Sounden hennes er en unik kombinasjon mellom reggaeton og trap hvor hun mikser sine europeiske og latinske røtter inn i musikken. La Bambina har allerede fått en del oppmerksomhet for denne musikalske kombinasjonen av flere artister, låtskrivere og produsenter, men ikke minst plateselskaper og musikkforlag. Denne konserten vil være den første gangen hun skal vise musikken sin for et publikum og hun gleder seg veldig. 

 

 

BABYLUCIFA, tidligere kjent som Issa, er en artist fra Tønsberg som går under sjangeren hip-hop og r&b. Hun hadde tidligere sluppet en del materiale på engelsk frem til hun begynte å skrive på norsk og fikk glimrende tilbakemeldinger for gjesteplasseringer i både «Se Deg Gå» av Pimp Lotion og «Van Damme» av Malekko med Unge Beirut.
Hun ble månedens Urørt på NRK P3 i begynnelsen av 2021 med hennes etterlengtede første single på norsk "YA BABY" og har flere utgivelser med brutalt ærlig og melodiøs rap på vei.

Arrangementet blir fotografert.

bottom of page