SPKRBOX      Festival  

instant u tekst.png

instantSPKRBOX

- Gruppe 3 & 4

20. Nov. Kl. 23

Det Norske Teatret, Bikuben

 

 


 

48 timer. Tolv mennesker. Fire grupper. Et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet.

 

Et stunt. Et eksperiment.

instantSPKRBOX er et forestillingskonsept som så dagens lys under SPKRBOX-festivalen 2015. Vi viderefører suksessen, og i år vil vi ha tre ulike instantSPKRBOX-visninger. Ulike scenekunstnere og artister møtes. Noen for aller første gang. De får 48 timer til rådighet. Det hele ender i en stunt-visning for SPKRBOX-publikummet.

 

Etter visningen av instantSPKRBOX blir det ettersnakk.

MEDVIRKENDE:

 

Gruppe 3: 

Samir Madad, rapper

Hedda Sandvig, regissør og skuespiller

Gruppe 4:

Morten Joachim, regissør

Sofian, musiker

Samir Madad er ungdomsleder, fotograf og musiker. Han har jobbet som frilansfotograf siden 2016 og arbeider mye med event- og konsertfoto og med pressebilder. Samir har blant annet tatt bilder til antologien Ungdommen nå til daX, magasinet TrAp, bokcoveret til Iman Meskinis bok #minhistorieminmening og albumcoverfoto for artister som blant annet Fela, Nalband og DonMartin. Samir jobber også som ungdomsleder og musikkstudio-produsent på Antirasistisk senters ungdomsavdeling Agenda X.

 

Hedda Sandvig er utdannet skuespiller fra London Academy of Music and Dramatic Art og jobber som skuespiller og regissør. Hun har jobbet som skuespiller ved blant annet Det Norske Teatret, Brageteatret, Østfold Teater og Teatret Vårt, samt gjort en rekke forestillinger i det frie feltet. Hedda har jobbet med SPKRBOX siden festivalen startet i 2014 og har sammen med Cici Henriksen blant annet hatt regi på forestillingene Blokk til blokk, BEST – med Stovner Bokseklubb og Linje 5 på Det Norske Teatret. 

Morten Joachim er fra Vestli i Oslo og er dramatiker, regissør og musiker som for tiden jobber som teatersjef ved Haugesund Teater. Morten er uten formell utdanning, men begynte å jobbe med teater i 1998. Morten har nylig vært aktuell med den selvbiografiske forestillingen Fire begravelser og et bryllup og jobbet under SPKRBOX-festivalen 2016 med forestillingen Blokk til Blokk. 

 

Sofian er sanger og musiker, født i Algerie oppvokst på Stovner i Oslo. I 2005 slapp han sitt debutalbum This is Sofian til strålende mottakelse, for så å forsvinne fra rampelyset. Fjorten år senere slapp han i fjor comeback-EP-en Eyes On The Prize til minst like gnistrende anmeldelser og har på nytt etablert seg som Norges store soul-stemme. Sofains musikk er moderne minimalistisk R’n’B og soul, laget etter Nasheed-prinsippene; på Eyes On The Prize høres ingen andre instrumenter enn sangstemmen. Sofian synger og snakker flytende engelsk, arabisk, fransk og norsk og har med sin bakgrunn fra to ulike kulturer etablert seg som en unik stemme med stor sosial, politisk og åndelig bevissthet.