BAK SPKRBOX.

KUNSTNERISK LEDER OG PRODUSENT

Cici er utdannet skuespiller ved KhiO, og var ansatt som skuespiller på Trøndelag Teater i en rekke år før hun bega seg ut i frilanstilværelsen. I 2011 produserte og spilte hun monolog-forestillingen Den Elskede. Med seg på scenen hadde hun Trondheims fremste hiphop-orkester Børeks Firo med rapperne fra Gode Ord Dør Sist. Dette møtet ble på mange måter starten på SPKRBOX-eventyret. Cici tilbrakte mye tid i New York for å se hiphopteater - oppdage, lære og bli inspirert, og bestemte seg for å lage Norges første hiphopteaterfestival som gikk av stabelen for første gang i 2014. Cici fikk Norsk Skuespillersenters frilanspris i 2014. I januar 2018 produserte SPKRBOX i samarbeid med Det Norske Teatret forestillingen "Blokk til blokk". Cici hadde regi på denne forestillingen sammen med Hedda Sandvig.  

Cici Henriksen

+47 990 22 100

Send e-post

KOMMUNIKASJON- OG PRODUKSJONSANSVARLIG

Hedda er fra Oslo og er utdannet skuespiller ved LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art). Hun har jobbet som skuespiller ved en rekke teatre i Norge og med ulike teaterproduksjoner i det frie feltet. Hun jobber også som innleser av lydbøker og gir jevnlig stemme til diverse tegneseriefigurer. Hedda har også erfaring med å skrive og produsere egne forestillinger, samt med oversettelse (engelsk/norsk). Hedda har jobbet med SPKRBOX siden den første festivalen i 2014. I 2018 var hun medregissør på forestillingen "Blokk til blokk" sammen med Cici Henriksen.

Hedda Sandvig

+47 928 29 018

Send e-post

PRODUSENT OG ADMINISTRASJONSANSVARLIG

Anja kommer fra Nesodden og er utdannet kulturprosjektleder ved Høgskolen i Lillehammer, hvor hun tok del i ulike kunst- og kulturprosjekt - med hovedfokus på festivaler. Ved siden av SPKRBOX jobber hun på Nobels Fredssenter, i tillegg til å være frivilligansvarlig for Fortellerfestivalen. Anja har jobbet med SPKRBOX siden 2015.

Anja O. Kjærnli

+47 930 47 564

Send e-post

PRODUKSJONSKOORDINATOR

Liv Marie er utdannet musikalartist fra Bårdarakademiet, har studert muntlig fortelling på HiOA og har en praktisk prosjektlederutdannelse fra Emergence i Oslo. Hun har bred erfaring både på og bak scenen; som skuespiller, regissør, koreograf og produsent. Liv Marie har blant annet produsert egne forestillinger, ledet Fortellerfestivalen i to år, og hun jobber for tiden som produksjonsplanlegger på Nationaltheatret.

Liv Marie Skaare Baden

+47 977 25 007

Send e-post

speak loud. 

SPKRBOX

Webdesign: Emilie Pat. Williams

© copyright spkrbox.no

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram