SPKRBOX      PROGRAM 

1_edited.jpg

superkid

med Kingsford Siayor 

 

Året er 1999, Nelson Mandela går av som president, euroen blir introdusert for verden, Judy Dench vinner Oscar for filmen Shakespeare in Love, og Britney Spears er nummer 1 på billboardlista med «Hit me baby one more time». Og i Tromsø sitter en tenåringsgutt på rommet sitt og drømmer seg bort til et helt annet sted. Hvordan er det å være 14 år og bære på en hemmelighet? Og hvordan skal du klare å ta vare på lillebroren din når ingen tar vare på deg?


VINTERLYSFESTIVALEN 13.02.2022
HÅLOGALAND TEATER 24. / 25. / 26. FEB. 2022

 

DetAndreBarneteatret_pagebanner_NY.jpg
OPPSTART 01.02.2022

DET ANDRE BARNETEATRET

Et vanlig barneteater, bare litt morsommere. 


Det Andre Barneteatret skal bli et annerledes teater for barn i Oslo - og i mange år fremover der vi gjennom improvisasjon og teater lager forestillinger med og for barna. Denne våren har vi oppstart to kursgrupper, det er noen få plasser igjen så her er det førstemann til mølla. Kurset holdes hver tirsdag og har oppstart 1. februar.  Teaterpedagoger: Siriann Petronella Berdal og Miriam Jacobsen. 
 

DET ANDRE TEATRET 

 

FARVANN+m+tekst+foto+Emma+Sukalic,+design+Smile+Studios+og+Laverne+Wyatt.png
PREMIERE 05.03.2022

FARVANN

Mellom det vi kommer fra og det vi er.


FARVANN er en forestilling av og med Queendom og Numa Edema om rommet mellom - mellom svart og hvitt, norsk og afrikansk, og mellom det vi kommer fra og det vi er. Med bakgrunn fra Nigeria, Uganda og Norge har Asta Busingye Lydersen, Monica Ifejilika og Numa Edema Norderhaug både fargerike og dramatiske familiehistorier som strekker seg over generasjoner, kontinenter og verdenshav. I periferien og i sentrum av minnene finner de sine fedre.
 

VEGA SCENE 

 

BLIKK+rektangel+m+tekst.png
PREMIERE 16.03.2022

BLIKK

av Mine Nilay Yalcin.

 

Året er 2018, i en skolegård i Oslo barker en gjeng med jenter sammen i et masseslagsmål. Bare noen dager etter skjer det igjen. Overskriften i media lyder: «Jentene slåss på grunn av «blikking» i skolegården»

Jenter spytter ikke, jenter banner ikke, jenter blikker ikke...

KLODEN TEATER 

 

Isbilen_1920x1080.jpg
PREMIERE 07.05.2022

isbilen

En forestilling om de viktige tingene i verden.

 

Isbilen er en forestilling om å stå opp for det som er riktig selv når det virker umulig. Når det mektige Voksenkontoret for snakk vil legge ned Isbilen og alt som ikke gir maksimal profitt må Mariama og Mio redde verden! Ihvertfall isen før den smelter. Og pappaen til Mariama før han gir opp.

 

En forestilling for barn fra 5 år med musikk av Don Martin.
Med Felipe Orellana, Sofia Estifanos, Lisa Thun og Don Martin
.

Regi: Hedda Sandvig og Cici Henriksen.

KLODEN TEATER