SPKRBOX      PROGRAM 

SPKRBOX festivalen 2020 ble kansellert, vårt festivalprogram
skjer derfor til ulike tider ut året 2021. 

HELL YEAH!.jpg

Nosizwe

- mor av en nasjon.

 

Nosizwe er en musikalsk monologforestilling som tar utgangspunkt i livsferden til Nosizwes Baqwas egen mormor og mor, og i hennes egen reise.

 

 

Cafeteatret/ Nordic Black Theatre

 

facebook cover.png

battle - back2back

- en dansekonkurranse 

Battle Back2Back er en dansekonkurranse i Hiphop og All Style. En lav terskel danse battle som passer for alle, et familievennlig arrangement. Bli med som publikum eller meld deg på og bli med i konkurransen. 

Vinneren i begge klassene mottar et gavekort på kr. 3000,- 

Produsert av CA.PA project, i samarbeid med Oslo Fringe og Salt Art & Music. 

122338386_3399891033441273_6783067593866

VERKSTED

- produsent-verksted med Emnet Kebreab og Rebecca Mathisen.

Vil du vite mer om hvordan du kan produsere dine egne eller andres forestillinger? 

 

Kursdeltakerne skal få kunnskap om produsentens rolle i scenekunsten og de ulike delene av prosessen med å lage en teaterforestilling. Kurset går over 2 dager.

 

Kurset holdes  i våre lokaler i Sandakerveien 33. 

 

tittel.png

det andre barneteatret

- Et vanlig barneteater, bare litt morsommere. 


Det Andre Barneteatret skal bli et annerledes teater for barn i Oslo - og i mange år fremover der vi gjennom improvisasjon og teater lager forestillinger med og for barna. I samarbeid med oss i SPKRBOX skal det i første omgang å danne en teatergruppe for kids mellom 8 og 10 år. Høstens kursgruppe er dessverre full, men vi anbefaler å søke om ventelisteplass til vårens sesong. 
 

Kurset ender i en forestilling for foreldre og foresatte. 

Produsert av Det Andre Teatret. 

DSC_8248.jpg

BLOKK TIL BLOKK

- Nonstopfestivalen i Moss. 

 

Blokk til blokk er en konsertforestilling om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av. Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I forestillingen Blokk til blokk forteller de sine historier og tar publikum med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine


Nonstopfestivalen 22. september kl. 19:15 

 

1_edited.jpg

superkid

- Nonstopfestivalen i Moss. 

 

Året er 1999, Nelson Mandela går av som president, euroen blir introdusert for verden, Judy Dench vinner Oscar for filmen Shakespeare in Love, og Britney Spears er nummer 1 på billboardlista med «Hit me baby one more time». Og i Tromsø sitter en tenåringsgutt på rommet sitt og drømmer seg bort til et helt annet sted. Hvordan er det å være 14 år og bære på en hemmelighet? Og hvordan skal du klare å ta vare på lillebroren din når ingen tar vare på deg?


Nonstopfestivalen 26. september kl. 19:15